Наръчник за работа със сайта

Снимка на модел със собствено направени сандали.Сайтът MAKE YOUR SANDALS - MYS е информационно приложение с функционалност на електронен магазин. Потребителите на сайта могат да разглеждат изложената в него информация и да извършват поръчки на избрани от тях продукти.

За да може да бъде осъществена поръчка през електронния магазин потребителят на приложението трябва да въведе свои лични данни - като електронен адрес, телефон за връзка, адрес за доставка и др., които са маркирани като задължителни.

Въвеждането на данните е необходимо, за да може доставчикът на услугата да се свърже с потребителя извършил поръчката и да я потвърди. Поръчката с детайлни параметри, се получава на електронния адрес на потребителя.
След извършена първоначална регистрация, регистрирания потребител може да следи статута на своята поръчка, да добавя или променя адреси за доставка и да избере дали да получава електронен бюлетин от сайта.

В случай че не можете да осъществите поръчка от сайта или срещате технически затруднения при боравенето с приложението, можете да пишете на електронен адрес mys.bulgaria@gmail.com Ще се постараем да Ви отговорим при първа възможност.

Сайтът има защита срещу опити за злонамерен достъп. Ако забравите Вашата парола и бъдете блокирани от системата, то можете да се свържете с нас за да извършим проверка и възстановим Вашите права.

Share